Over ons

Composiet schutting of terras biedt voordelen
De tuin is het verlengstuk van je huis, zeker als het zonnetje schijnt. Als je buiten bent wil je hetzelfde prettige gevoel ervaren als binnen. In ons drukke bestaan is er echter niet altijd tijd om aan de tuin net zoveel aandacht te besteden als aan de huiskamer. Met houtcomposiet is de inrichting op natuurlijke wijze te realiseren terwijl het materiaal garant staat voor een onderhoudsvriendelijke tuin.

Veelzijdig composiet
Houtcomposiet bestaat uit een combinatie van gerecyclede FSC hardhoutvezels en hoogwaardig kunststof. De combinatie zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Een composiet schutting of composiet terras doet geen afbreuk aan een sfeervol uiterlijk en tegelijkertijd ga je erop vooruit richting een onderhoudsvriendelijke tuin. De composiet planken zijn op veelzijdige wijze in te zetten, of de tuinafscheiding nu hoog of laag moet zijn en of je zoekt naar trendy antraciet of traditioneel houtkleurige planken.

Betrouwbaar
Dankzij de gepatenteerde Sandex Technologie is houtcomposiet gewapend tegen sterk wisselende weersomstandigheden. Of het nu vriest of dooit, het materiaal is onderhoudsvriendelijk en behoudt uitstraling alsof het nieuw is. Daarmee pakt het een voorsprong op bijvoorbeeld een hardhouten schutting of een houten terras. De producten van ons voldoen aan de hoogste standaard en is ISO 14000 gecertificeerd. Uit vergelijkingen blijkt dat houtcomposiet een sterk geluidswerende karakter heeft (bron: VT Wonen). De kwaliteit komt tot stand zonder giftige stoffen.

Eigenschappen
De belangrijkste eigenschappen van houtcomposiet zijn:

√ Houtcomposiet is kleurecht, rot- en schimmelvrij
√ Houtcomposiet is waterbestendig
√ Houtcomposiet is onderhoudsvriendelijk
√ Houtcomposiet is makkelijk en snel te installeren
√ Houtcomposiet is milieuvriendelijk en recyclebaar