Bezorgen

Bestelling
Mocht u na uw bestelling toch nog iets vergeten zijn te bestellen, neem hiervoor zo snel mogelijk contact met ons op. Als uw bestelling nog niet verwerkt is kunnen wij het altijd nog aanpassen. 

Bezorgkosten
De bezorgkosten zitten niet bij de prijs inbegrepen. De bezorgkosten variëren bij ons bij  grote bestellingen en een bestelling boven de €100,- vragen wij €80,00. Voor de kleinere producten hanteren wij een standaard prijs van €6,90. Als u in een straal van 20km woont bezorgen wij het gratis. Neem voordat u de bestelling plaatst contact met ons op zodat wij de verzendkosten kunnen aanpassen. Mocht u de bestelling bij ons op willen halen is dit ook mogelijk. 
Hoe gaat de bezorging in zijn werk
Als u een bestelling heeft geplaatst, neemt een medewerker van Composiet Schutting Alteveer telefonisch contact met u op om een bezorg afspraak in te plannen. De bestelling wordt daarna in behandeling genomen door ons transportbedrijf. 
De leveringen kunnen plaatsvinden van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur. Tijdens de overeenkomst van de datum van bezorging, kunnen ook eventuele verdere instructies en afspraken over de levering doorgenomen worden. 
Op de dag van levering wordt u per e-mail op de hoogte gesteld van specifieke tijden waarbinnen de levering plaats zal vinden. 
Composiet Schutting Alteveer heeft geen invloed op de besteldatum, dit wordt gepland via ons transportbedrijf. 

Let op:
U dient de artikelen bij aflevering met behulp van uw factuur te controleren op juistheid en/of schade.

De materialen worden voor de deur/op de stoep afgeleverd. Aangezien het transport door een groot transportbedrijf wordt verzorgd, zult u er zelf voor moeten zorgen dat het materiaal naar binnen of naar de tuin wordt gebracht. 
Ook worden de materialen vóór de ingang van Campings, Vakantieparken etc. afgeleverd. Onze vrachtauto’s rijden onder geen enkel beding genoemde terreinen op.